Weegtechnologie voor het weeg- en verpakkingsproces van snackproducten

  • Het verpakkingsproces voor breukgevoelige en kleverige producten kan geoptimaliseerd worden door de toepassing van specifieke Yamato apparatuur.
  • Yamato´s geavanceerde multihead technologie reduceert productieverliezen en verschaft een uitmuntende afvulnauwkeurigheid.
  • Yamato weegtechnologie vereenvoudigt uw weeg- en verpakkings-proces en stelt u in staat verpakkingen van 1 gram tot 20 kilogram af te vullen.

Bij Yamato vindt u altijd een passende oplossing voor het afwegen en verpakken van snackfood.

Yamato biedt specifieke oplossingen voor het afwegen van onder meer: aardappelchips, zoutjes, rijstcrackers, tortilla chips, kroepoek, popcorn, mais zoutjes, crackers, etc.

Yamato op het gebied van: Snacks

Bij sommige van deze producten moet het wegen en verpakken aan specifieke eisen voldoen.

Tijdens de planning en engineering van uw verpakkingslijn staat ons team voor u klaar om de beste weegmachine te integreren en uw verpakkingsproces te optimaliseren.

Voor het afwegen van snackfood biedt Yamato industriële weegapparatuur, geschikt voor breukgevoelige, gekruide en vettige snackfood producten.

Beste hygiëne standaards vereist bij het afwegen en verpakken van snackfood

  • De volledig gesloten roestvrij stalen constructie beantwoordt aan de hoogste eisen op gebied van hygiëne – IP65 en IP67. Yamato multiheadwegers vormen de beste weegapparatuur voor breukgevoelige producten.
  • YDB (Yamato Diffusion Bonding) bakken bieden geen ruimte voor de opbouw van stof en bacteriën. Dit stelt u in staat dezelfde machine voor het wegen en verpakken van verschillende producten te gebruiken, met slechts geringe tussentijdse reinigingsbehoefte.

Minimale stilstand voor onderhoud aan de wegers en verpakkingslijnen voor groot-volume verpakkingen

  • Beschikbaarheid van diverse aanwijzingen, zoals Alarm meldingen en aanduidingen ten aanzien van de vervanging van slijtage delen.

Yamato Multihead Weighing Snacks

Multihead weigher for Snack

Verdere aanbevelingen