Geavanceerde technologie voor het produceren van verpakkingen met een exact aantal stuks

  • Alle Yamato-wegers beschikken optioneel over een telfunctie waarmee u verpakkingen met een vooraf bepaald aantal stuks kunt maken.
  • Geavanceerde software selecteert de ideale combinatie en levert gelijktijdig de juiste hoeveelheid en het vooraf bepaalde gewicht.
  • Het efficiënt verpakken van producten met een gering gewicht per stuk vormt een uitdaging voor multiheadwegers.
  • Onze multiheadwegers bieden een duurzame oplossing die zich reeds bewezen heeft en behoort tot de meest betrouwbare in de wereld.

Verpakking van homogene producten

Verpakkingen die een aantal producten van dezelfde soort bevatten, vereisen de zogenaamde Simple Counting Solution. De software zorgt voor het juiste aantal op basis van het ingestelde individuele productgewicht, rekening houdend met het wettelijk vereiste verpakkingsgewicht. Yamato produceert oplossingen aangepast aan de hoeveelheden, de producteigenschappen en de benodigde verpakkingsvorm.

Mogelijke toepassingen zijn bijvoorbeeld het tellen van drie snoepjes, vier gummibeertjes, een tiental chocolade reepjes of lolly’s.

Yamato op het gebied van: Tellen

Pralinen_01_01_OH

Verpakking van een mix van verschillende producten

Voor verpakkingen met een specifieke combinatie van verschillende producten is er de zogenaamde Mixed Counting Solution. Met de geavanceerde software kunt u zelf uw eigen productsamenstellingen maken.

De sleutel ligt in de combinatie van twee softwarefuncties: tellen en mengen – een opmerkelijke technische prestatie!

Het hele scala van Yamato-multiheadwegers biedt een telfunctie aan: de economy-serie ALPHA Advance, de overbekende SIGMA en de innovatieve OMEGA-weger. Voor breekbare, gevoelige of zeer grote producten, kan eventueel ook een semiautomatische ingezet worden.

De Yamato wegers bereiken de exacte samenstelling met een indrukwekkende snelheid en hoge nauwkeurigheid. Ontoelaatbare afwijkingen van de beoogde samenstelling kunnen worden vermeden door een speciaal rejectsysteem, eventueel in combinatie met een automatische retourfunctie.

De randapparatuur rondom de weger wordt apart geanalyseerd. De kwaliteit van de toevoersystemen, de platforms en frames zijn van het grootste belang met het oog op nauwkeurigheid en efficiëntie.

Voor een individueel advies staat het Yamato-team graag tot uw beschikking!

Yamato Scale Reject System

Verdere aanbevelingen