Weegtechnologie die het weeg- en verpakkingsproces voor productmixen optimaal doet verlopen

  • Het verpakkingsproces van productmixen wordt door een maximale efficiëntie en verhoogde productiviteit geoptimaliseerd.
  • De uitstekende precisie van een Yamato-multiheadweger/doseerweger reduceert productieverliezen.
  • Doseren, mengen en afvullen van allerlei soorten bulkgoederen: met een multiheadweger van Yamato kunt u verpakkingen met een gewicht van 1 g tot en met 20 kg afvullen.

Bij ons vindt u de juiste weegtechnologie en verpakkingsoplossing voor het wegen van productmixen.

Met een Yamato-multiheadweger kunt u een variëteit aan producten snel, efficiënt en met inachtneming van hun specifieke eigenschappen, wegen en verpakken.

Yamato biedt weegoplossingen op maat voor producten zoals: studentenhaver, gemengde groenten, soepgroenten, groentemixen, snacks.

Yamato op het gebied van: Mixen

Bij veel van deze producten moet het wegen en verpakken aan specifieke eisen voldoen.

Productmixen moeten precies gedefinieerd en in overeenstemming met de specificaties gewogen worden. Een concept op maat voor uw specifiek product wordt bij het proces van de bedrijfsinstallatieplanning samen met u ontwikkeld.

Om uw verpakkingslijn optimaal vorm te geven kunt u daarbij kiezen uit weegschalen die gespecialiseerd zijn in doseren, afvullen, tellen of controleren en er zijn ook weegschalen die in combinatie met een computer werken.

Optimale reinigingseigenschappen voor het wegen en verpakken van productmixen

  • De volledig afgesloten multiheadwegers en controlewegers – beide gemaakt van roestvrij staal – voldoen aan de hoogste hygiënische normen IP65 en IP67 en zijn daarom bij uitstek geschikt om productmixen te wegen en verpakken.
  • Het naadloze ontwerp van het reservoir (YDB, Yamato Diffusion Bonding) biedt geen hechtoppervlak voor de opbouw van stof en bacteriën. De multiheadweger kan daarom na een korte reiniging ook prima voor het wegen en verpakken van andere producten gebruikt worden.

Minimalisering van de onderhoudstijd van de weeg- en verpakkingslijnen van productmixen

  • Een uitgebreid notificatiesysteem, met bijv. een alarmfunctie of een melding ivm de datum waarop versleten onderdelen vervangen dienen te worden, verkort de stilstandtijd. De multiheadweger of afvulweger is dus altijd operationeel.

Yamato Scale, multiheadweger, 4-Mix Product Nuts & Dry Fruits

Verdere aanbevelingen