Rondo

De samenwerking tussen Yamato Scale en RONDO FOOD kent een lange geschiedenis. De multiheadwegers van Yamato bieden ons al vele jaren de langdurige productiezekerheid die we nodig hebben bij onze gestage groei. De machines uit Yamato’s Alpha- en Sigma-series wegen onze honden- en kattenpremiumsnacks en –hapjes snel, efficiënt en betrouwbaar. Zo passen ze perfect in onze geoptimaliseerde productieprocessen. Net als bij de machines van Yamato spelen prestatie en flexibiliteit bij RONDO FOOD een centrale rol zodat onze hoogwaardige  producten voldoen aan de verschillende vereisten van de internationale markten. We weten dat we bij Yamato kunnen vertrouwen op de machines evenals op onze contactpersonen. Het goede contact met de verkoopafdeling bestaat al vele jaren; de vriendelijke en bekwame klantenservice – ondersteund door de geografische nabijheid – is snel beschikbaar voor onderhouds- of andere werkzaamheden.

www.rondo-food.de

Omnitrade

De multiheadwegers uit Yamato’s Omega-serie bieden ons op het gebied van weegtechnologie precies de kenmerken die wij met onze producten en diensten ook aan onze klanten bieden: kwaliteit, innovatie en competentie. Bij de verwerking, verfijning en de verzameling van onze noten en gedroogde vruchten maken we gebruik van de nieuwste technologie, zodat de hoge kwaliteit en versheid van onze voortreffelijke grondstoffen ook in onze eindproducten gehandhaafd blijven. Met een dagelijkse capaciteit van meer dan 120 ton moeten de machines in onze productielijnen binnen de kortste tijd grote hoeveelheden product op delicate wijze verwerken. Een snelle en optimaal op onze kwetsbare producten afgestemde verwerking met naleving van de hoogste hygiënenormen is van cruciaal belang. De multiheadwegers van Yamato’s Omega-serie voldoen aan al deze vereisten. Door hun snelheid en efficiëntie verbeteren ze onze prestaties zodat we onze vooraf bepaalde productiehoeveelheden bereiken. Dankzij hun betrouwbaarheid en flexibiliteit kunnen we individueel en snel inspelen op de wensen van onze klanten.

www.omnitrade-hamburg.com

Agrarfrost GmbH & Co. KG

We hebben al een langdurige samenwerking met Yamato. Bij Agrarfrost richten we ons op duurzame oplossingen. Dat zie je terug in de productie van onze producten en aan het feit dat we onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het milieu en onze zakelijke partners. Met Yamato Scale hebben we een nauwkeurige keuze gemaakt.

Vanwege de hoge nauwkeurigheid en schone productverwerking minimaliseren de weegmachines van de Sigma-serie het aantal onjuiste verpakkingen. Verspilling van producten en verpakkingen zijn dus aanzienlijk verminderd. Zo bereiken we de hoge doelen die wij onszelf stellen. Daarnaast garandeert het jaarlijkse onderhoud een de zekerheid dat we de productie zeker kunnen houden op de lange termijn. Daarbij kunnen we rekenen op de vriendelijke en attente service van Yamato. De Yamato-technici kennen onze productielijnen en kunnen het onderhoud aan onze machines zo plegen, dat dezelfde hoge kwaliteit van onze producten altijd verzekerd blijft.

» www.agrarfrost.de

Die Abfüller – Hufnagel GmbH & Co. KG

Yamato Scale heeft een overtuigend aanbod van producten en diensten. Dat was voor ons het belangrijkste criterium om Yamato te kiezen als onze leverancier. Wij zijn een jong bedrijf met veel groeipotentieel, dat in een zeer korte tijd een naam als verpakker zou willen maken.

Om ons succes te verzekeren en uit te bouwen, selecteren we onze partners met grote zorg. De uitstekende kwaliteit van multiheadwegers en betrouwbare service maken ons soepele verpakkingsproces mogelijk. In het bijzonder bij het verpakken van producten zoals bijv. kruiden speelt de nauwkeurigheid en snelheid van het verpakkingssysteem een beslissende rol. We zijn er trots op om aan de eisen van onze klanten te voldoen en weten de bijdrage van Yamato in deze goede prestaties op waarde te schatten. Op dit moment kunnen we zeggen er van overtuigd te zijn dat dit de eerste stap is slechts het begin van een langdurige samenwerking met groot wederzijds vertrouwen is.

» www.die-abfueller.de

Stoltzenberg Nuss GmbH

De multiheadwegers van Yamato Scale bieden ons de oplossing die we nodig hebben voor onze producten. Bij de verwerking en verfijning van onze hoogwaardige noten en gedroogde vruchten komt het vers houden op de eerste plaats. De nieuwe oogst moet snel en zorgvuldig worden afgewogen en verpakt. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de verschillende samenstellingen van individuele productverpakkingen.

Met de hogesnelheidsweegschalen van Yamato Scale kunnen onze producten snel, efficiënt en hygiënisch gewogen worden volgens de HACCP-richtlijnen. De veelzijdige en snel te programmeren software voor het mengen geeft ons de flexibiliteit steeds weer nieuwe mixen van noten en gedroogde vruchten samen te stellen. Bovendien biedt de competente klantenservice ons te allen tijde snelle hulp om productievertragingen te voorkomen.

» www.stoltzenberg.de

Pickenpack SEAFOODS GmbH

Yamato’s lange ervaring in het wegen van diepvriesproducten was voor ons van doorslaggevend belang. Onze producten worden in een omgevingstemperatuur gekoeld tot -20 ° C verwerkt. Daarom hebben we technologie nodig die maximale prestaties levert in een permanent gekoelde omgeving.

Met een speciaal voor ons ontwikkelde systeemoplossing heeft Yamato Scale ons precies dat geleverd. Met de multiheadweger van de Omega-serie kunnen onze hoogwaardige visproducten snel en voorzichtig worden gewogen en verpakt zonder dat de koudeketen onderbroken wordt. Aan onze strenge hygiënische voorschriften kan worden voldaan dankzij het ontwerp van het weegreservoir en diens snelle en eenvoudige reiniging. Bovendien kunnen we door verminderd waterverbruik van de wasmuur ook meteen een bijdrage aan de bescherming van het milieu leveren. De levering van een compleet pakket door één leverancier is ook heel praktisch voor ons. Als we hulp nodig hebben dan krijgen we die snel met slechts één telefoontje.

» www.pickenpackseafoods.com

Wolf Verpackungsmaschinen GmbH

Een samenwerking met Yamato Scale is een garantie voor tevreden klanten. Als wereldwijd gerenommeerde producent van verpakkingsmachines is de samenwerking met betrouwbare partners voor ons van bijzonder belang. Ons aanbod aan verpakkingsmachines wordt gekenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit, en precies datzelfde verwachten we ook van aanvullende apparatuur. De combinatie Wolf-verpakkingsmachine en Yamato-multiheadweger biedt onze klanten een hoog niveau van productiebetrouwbaarheid. Ook waarderen we de samenwerking met de Yamato-klantenservice, die elke keer weer overtuigt met hun deskundigheid en professionaliteit.

Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk de dienstverlening voor onze klanten is, dus we weten waar we over praten. Op dit punt kunnen we volledig op Yamato vertrouwen en we weten dat de projecten die we samen opzetten een succes zijn – en dat weten onze wederzijdse klanten ook.

» www.wolf-pack.de