Weegtechnologie voor het weeg- en verpakkingsproces van snoep en suikerwerk

  • Speciale anti-kleef uitvoeringen maken snel en nauwkeurig afwegen van zeer zachte en kleverige producten mogelijk.
  • Yamato´s geavanceerde multihead technologie reduceert productieverliezen en verschaft een uitmuntende afvulnauwkeurigheid.
  • Yamato weegtechnologie vereenvoudigt uw weeg- en verpakkings-proces en stelt u in staat verpakkingen van 1 gram tot 20 kilogram af te vullen.

Bij Yamato vindt u altijd een passende oplossing voor het afwegen en verpakken van snoep en suikerwerk producten.

Yamato’s multiheadwegers stellen u in staat een brede range producten snel, efficient en met inachtneming van hun specifieke eigenschappen af te wegen.

Yamato biedt specifieke oplossingen voor het afwegen van onder meer: winegums, drop, gommen, lollies, kauwgom, marsepein, spekken, marshmallows, chocolade. etc.

Yamato op het gebied van: Snoepgoed

Bij sommige van deze producten moet het wegen en verpakken aan specifieke eisen voldoen.

Tijdens de planning en engineering van uw verpakkingslijn staat ons team voor u klaar om de beste weegmachine te integreren en uw verpakkingsproces te optimaliseren.

Voor het afwegen van snoep biedt Yamato industriële weegapparatuur, geschikt voor breukgevoelige, gesuikerde en gecoate producten.

Beste hygiëne standaards vereist bij het afwegen en verpakken van snoep en suikerwerk

  • De volledig gesloten roestvrij stalen constructie beantwoordt aan de hoogste eisen op gebied van hygiëne – IP65 en IP67. Yamato multiheadwegers vormen de beste weegapparatuur voor zeer zachte en kleverige producten.
  • YDB (Yamato Diffusion Bonding) bakken bieden geen ruimte voor de opbouw van stof en bacteriën. Dit stelt u in staat dezelfde machine voor het wegen en verpakken van verschillende producten te gebruiken, met slechts geringe tussentijdse reinigingsbehoefte.

Minimale stilstand voor onderhoud aan de wegers en verpakkingslijnen voor groot-volume verpakkingen

  • De loadcell is bestand tegen een belasting van 150 kg, waardoor onderhoud en reiniging van de industriële wegers zonder bijzondere voorzichtigheid kan plaatsvinden.
  • Beschikbaarheid van diverse aanwijzingen, zoals Alarm meldingen en aanduidingen ten aanzien van de vervanging van slijtage delen.

Yamato Multihead Weighing Confectionery

Verdere aanbevelingen