Yamato Scale gevestigd te Goirle is een verkoop- en servicekantoor voor de Benelux op het gebied van multiheadwegers en controlewegers. De machines worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die opereren in de levensmiddelenindustrie (denk aan noten, kaas, (diepvries)groentes, snoep, koek, kant-en-klaarmaaltijden, etc.). Momenteel zijn wij met 7 personen op het gebied van service, verkoop en ondersteuning.

Wij willen graag verder groeien en zijn daarom op zoek naar een:

Service Engineer (40 uur)

De functie:
Je houdt je bezig met revisie, reparaties en onderhoud van de machines en machinedelen in de werkplaats en het uitvoeren van onderhoud bij onze klanten. Tevens kun je ingezet worden bij de installatie van nieuwe machines on site. De werkzaamheden zijn gecombineerd; zowel mechanisch als elektrisch. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn breed en afwisselend. Af en toe word je ingezet in geval van storing bij een klant. Het werkgebied bevindt zich voor 90% binnen de Benelux.

Jij bent een service engineer met:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau (mechanisch en elektrisch), technisch inzicht
  • minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • een zelfstandige werkhouding, je bent leergierig en handig
  • affiniteit met verpakkingstechniek en/of voedingsmiddelentechnologie is een pré
  • een flexibele instelling en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse taal

De leeftijd van de juiste kandidaat is voor ons niet belangrijk, dat je in ons team past is voor ons een belangrijke voorwaarde. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Tilburg – Goirle.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het belang van deze functie in onze organisatie, wij bieden onder andere een overurenregeling en een gedegen pensioenregeling. Een auto, laptop en telefoon van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan en wil je jezelf graag aan ons voorstellen stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar ysb@yamatoscale.com. Mocht je meer informatie wensen over de inhoud van de functie of over Yamato Scale Benelux dan kun je contact opnemen met Ilse Verhagen via hetzelfde mailadres of 013-220 11 17. Tevens kun je onze website bezoeken: http://www.yamatoscale.nl/.

Wilt u het verschil maken in de wereld van het multiheadwegen?

Kom dan bij Yamato werken!

Om te solliciteren, stuur de volgende documenten per email naar het onderstaande adres:

  • CV
  • Motivatiebrief met daarin vermeld de gewenste functie
  • Een kopie van uw diploma’s en certificaten
  • Referenties

Yamato Scale GmbH
Mr. Marcel Tiemann
marceltiemann@yamatoscale.com
T +49 (0)2154 9159-0