Yamato Scale is een multinational, bijna een eeuw geleden opgericht in Japan, op het gebied van multiheadwegers en controlewegers. Het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux is gevestigd te Goirle. Onze machines worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die opereren in de levensmiddelenindustrie (denk aan noten, kaas, (diepvries)groente, snoep, koek, kant-en-klaarmaaltijden, etc.). Momenteel werken wij met 10 personen op het gebied van service, verkoop en ondersteuning.

Wij willen graag verder groeien en zijn daarom op zoek naar een:

Service Engineer

(40 uur)

Jouw werkzaamheden:

Je houdt je bezig met revisie, reparaties en onderhoud van de machines en machinedelen in de werkplaats en het uitvoeren van onderhoud bij onze klanten. Tevens kun je ingezet worden bij de installatie van nieuwe machines on site. De werkzaamheden zijn gecombineerd; zowel mechanisch als elektrisch. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn breed en afwisselend. Af en toe word je ingezet in geval van storing bij een klant. Het werkgebied bevindt zich voor 90% binnen de Benelux, tijdens je werk kom je op veel verschillende en bijzondere locaties.

Jij bent een Service Engineer met:

 • minimaal MBO werk- en denkniveau (mechanisch en elektrisch), technisch inzicht
 • minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • een zelfstandige werkhouding, je bent leergierig en handig
 • affiniteit met verpakkingstechniek en/of voedingsmiddelentechnologie is een pré
 • een flexibele instelling en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse taal
 • bij voorkeur woonachtig in de regio Goirle-Tilburg

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het belang van deze functie in onze organisatie. Wij bieden onder andere een overurenregeling en een gedegen pensioenregeling. Een auto, laptop en telefoon van de zaak behoren tot de mogelijkheden. Bij Yamato Scale Benelux is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien met uitzicht op een vast dienstverband.

Het is een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is, is dit iets voor jou en wil je jezelf graag aan ons voorstellen, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar

ilseverhagen@yamatoscale.com

Mocht je meer informatie wensen over de inhoud van de functie of over Yamato Scale Benelux dan kun je contact opnemen met

Ilse Verhagen

via hetzelfde mailadres of via

telefoonnummer 013-220 11 17.

Yamato Scale is een multinational op het gebied van multiheadwegers en controlewegers. Yamato is van oorsprong een Japans bedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux is gevestigd te Goirle. Onze machines worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die opereren in de levensmiddelenindustrie (denk aan noten, kaas, (diepvries)groente, snoep, koek, kanten-klaarmaaltijden, etc.). Momenteel werken wij met 10 personen op het gebied van service, verkoop en ondersteuning. Sinds de zomer van 2021 zijn wij gevestigd in een volledig nieuw ingericht, modern, pand.

Onze vestiging is groeiende, daarom zijn wij op zoek naar een:

binnendienst monteur / monteur reparatieruimte

(40 uur)

De functie:

Je verricht voornamelijk interne werkzaamheden, zowel direct ondersteunend aan onze klanten maar ook ondersteunend aan onze medewerkers in de buitendienst. In onze werkplaats houd jij je met name bezig met fijnmechanische reparaties aan gevoelige machineonderdelen. In sporadische gevallen zul je bij onze klanten op locatie onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt: je collega’s (moeten kunnen) vertrouwen op jouw kwaliteit van werk.

Jij bent een binnendienst monteur / monteur reparatieruimte met:

 • MBO werk- en denkniveau (voornamelijk fijnmechanisch, elektrisch is een pré)
 • technisch inzicht
 • een nauwkeurige en zelfstandige werkhouding
 • humor, handige handen én een gezonde dosis nieuwsgierigheid

Echter, indien jij een ervaren ‘sleutelaar’ bent en het fantastisch vindt om aan auto’s of brommers te sleutelen dan willen we je zeker vragen te reageren. Gevoel bij het sleutelen is belangrijker dan het niveau van je opleiding.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het belang van deze functie in onze organisatie. Wij bieden onder andere een gedegen pensioenregeling. Bij Yamato Scale Benelux is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen verder kunnen groeien.

Spreekt deze functie je aan en wil je jezelf graag aan ons voorstellen, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar

ilseverhagen@yamatoscale.com

Mocht je meer informatie wensen over de inhoud van de functie of over Yamato Scale Benelux dan kun je contact opnemen met

Ilse Verhagen

via hetzelfde mailadres of via

telefoonnummer 013-220 11 17.

Ons websiteadres is www.yamatoscale.nl waarop eveneens veel informatie te vinden is.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u het verschil maken in de wereld van het multiheadwegen?
Kom dan bij Yamato werken!

Om te solliciteren, stuur de volgende documenten per email naar het onderstaande adres:

 • CV
 • Motivatiebrief met daarin vermeld de gewenste functie
 • Een kopie van uw diploma’s en certificaten
 • Referenties

Yamato Scale GmbH
Ilse Verhagen
IlseVerhagen@yamatoscale.com
T +31 13-220 11 17